Προηγούμενη διαφάνεια
Επόμενη διαφάνεια

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε

Ενημέρωση Covid-19

Αγαπητοί επισκέπτες,
Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις για τον COVID-19 και τηρούμε τις οδηγίες που ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας. Μαζί με τις οδηγίες της Κυβέρνησης θα ανοίξουμε και θα δεχθούμε με ασφάλεια επισκέπτες για αφίξεις από τις 16 Ιουνίου 2020, με αυστηρά προληπτικά πρότυπα που έχουν τεθεί σε ισχύ, για να διασφαλίσουμε ένα υγιές και φιλόξενο περιβάλλον!
Τα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής στο κατάλυμά μας έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και της ομάδας μας καθημερινά.

Πραγματοποιούμε καθαρισμό και απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με αυξημένη συχνότητα. Στους κοινόχρηστους χώρους έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά χεριών. Παρέχουμε χειρουργικές μάσκες και γάντια στο προσωπικό και τους επισκέπτες μας κατόπιν αιτήματος σύμφωνα με τις νέες οδηγίες. Καθορισμένη σήμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, που ειδοποιεί τους επισκέπτες για τα προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19.

Δωμάτια.

Ακολουθούνται βασικά πρωτόκολλα πρόληψης για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στα αντικείμενα υψηλής αφής. Αυστηρός αερισμός και καθαρισμός μετά την αναχώρηση των επισκεπτών και πριν από την επόμενη άφιξη. Πιο αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται σε κάθε δωμάτιο.

Check-in.

Μπορεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο. Ακολουθούμε τις συνιστώμενες οδηγίες για την παράταση του χρόνου μεταξύ του check-out και του check-in (check-out έως
11:00 και check in από τις 15:00).
Εξωτερικός χώρος και πισίνα.
Συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες καθαρισμού νερού για εγκαταστάσεις αναψυχής, τακτικού καθαρισμού και απολύμανσης σύμφωνα με τις οδηγίες του εθνικού οργανισμού υγείας. Η διάταξη των καθισμάτων (ξαπλώστρες, καρέκλες, ξαπλώστρες κ.λπ.) είναι τέτοια ώστε η απόσταση μεταξύ των καθισμάτων δύο ατόμων σε δύο διαφορετικές ομπρέλες ή δύο ατόμων που ζουν σε διαφορετικά δωμάτια είναι τουλάχιστον 2 μέτρα από κάθε κατεύθυνση.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους πρώτους μας καλεσμένους!

Με εκτίμηση!!

Αθηνά Ζέρβα