Η οικογένεια Ζέρβα θα ήθελε να σας καλωσορίσει στα διαμερίσματα Athina. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με 7 διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων που φέρουν το όνομα του ιδιοκτήτη. Είναι το άτομο που θα σας καλωσορίσει κατά την άφιξή σας και θα σας βοηθήσει με ότι μπορεί να χρειαστείτε. Οι γονείς της Αθηνάς της έδωσαν τη γη τη δεκαετία του 1970 για να χτίσει ένα σπίτι, το οποίο εξελίχθηκε σε οικογενειακό σπίτι και διαμερίσματα. Τρεις γενιές ζουν στις εγκαταστάσεις, η Αθηνά, η κόρη της Ιωάννα με τον σύζυγό της Adrian και τον εγγονό της Ανδρέα. Η Ιωάννα διευθύνει το εστιατόριο Elaia στην παραλία και ο Adrian διευθύνει το Mani pools, την τοπική εταιρεία πισίνας στην περιοχή.

Τα διαμερίσματα Athina έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των επισκεπτών. Κάθε διαμέρισμα και στούντιο είναι διακοσμημένο με διαφορετικό θέμα εμπνευσμένο από το τοπίο της Στούπας και τις καλοκαιρινές διακοπές. Μια πισίνα και ένας χώρος σπα στον κήπο προστίθενται το 2020 για να δημιουργήσουν έναν διασκεδαστικό και χαλαρωτικό υπαίθριο χώρο για τους επισκέπτες μας.

 Ελπίζουμε να βρείτε τη διαμονή σας μαζί μας, τόσο ευχάριστη και άνετη όσο το σήμαινε η οικογένεια για εσάς. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε αξέχαστες διακοπές!

Ειλικρινά δικός σας

Αθηνά Ζέρβα